Om David Elberling

David Elberling har mere end 20 års professionel erfaring som producer, musiker og lydtekniker og har i løbet af sin karriere mastereret flere prisvindende albums.

David Elberling er født 1976. Han har lige siden han var barn levet og åndet for musik, spillet guitar og eksperimenteret med elektronik.

Efter at have bygget flere studier i København, flyttede han ind i Studie B i The Village. Der har han været siden 2009 hvor han primært har beskæftiget sig med Mix, mastering og musikproduktion. David underviser sideløbende på Tonemester uddannelsen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og på Rytmisk Musikkonservatorium.

I 2003 færdiggjorde han uddannelsen på Rytmisk Musik Konservatorium som lydtekniker, med henblik på en fremtid som producer.

I 2002 var han lærling hos Money Pit Recording, Loud Recording, Omni Recording, Black Bird studio, Nashville Tennesee. Her Asisterede han bl.a. Mike Poole (Robert Plant), Paul Wurley ( Lady antebellum, Dixie Chicks), George Massenburg (Toto) og Vance Powell (The White Stripes)

I 2003-2004 byggede han Little Planet Recording i Saigon Vietnam,
hvor han arbejdede som komponist og lyddesigner til TV reklamer for det asiatiske marked.

David Elberling lyd, Mix og Mastering af musik samt professionel Musikproduktion